Parallax effect
Image is not available
Parallax effect - copy
Image is not available
Parallax effect - copy
Image is not available
Parallax effect - copy - copy
Image is not available
Parallax effect - copy - copy
Image is not available
Parallax effect - copy - copy - copy
Image is not available
Parallax effect - copy - copy - copy
Image is not available
TåsingeGymnastikforening

Dance 1.-5. klasse

dance Lundby
1.-5.klasse
Tirsdag kl. 16.00-17.00
Gymnastiksalen på Tåsingeskolen afd. Sundhøj
Pris: 599. kr.

Hvad laver vi:

Når man går på Dance i Tåsinge Gymnastikforening kan man forvente en masse dans og glæde hele vejen igennem. Om du er nybegynder, har gået til dans før eller har danset foran spejlet derhjemme og nu vil gå til det, så kan ALLE være med!

Dans er for alle, og der findes en stilart til alle. Derfor vil vi igennem sæsonen prøve kræfter med en bred dansepalet. Som udgangspunkt er det hiphop, musical dans og en smule ballet vi skal kastes ud i. Jeg vil som træner derefter veje stemningen på holdet for hvad I vil prøve mere af, og er åben for forslag, også musikvalg.

Så hvis du synes det lyder som noget for dig, eller lige noget for dit barn, vil vi tage imod med åbne og danse glade arme. Det skal nok blive sjovt!

Om mig:

Jeg hedder Freja Hansen og jeg er Tåsinge Gymnastikforenings nye danselærer. Hvis du synes du har set mig før, er det fordi jeg også er en af trænerne for junior cheerleading holdet.

Privat om mig kommer jeg fra Svendborg, er 19 år gammel og lige blevet student fra HF Svendborg gymnasium. Og så har jeg danset hele mit liv!

Jeg har danset stort set alle stilarter blandt andet house, dancehall, ballet, showdans, musicals, forskelligt par dans og rigtig meget street dans. Plus det løse.

De sidste 6-7 år har jeg været undervist på forskellige foreninger og skoler.

Alderen på mine elever har været mellem 5-17 år, og noget som jeg går rigtig meget op i når jeg underviser er, at give min brede forståelse inden for dans videre. Der findes en genre af dans for alle, så selvfølgelig skal man prøve så meget forskelligt som muligt, og det gør man ved mig!

Det eneste jeg forventer af børnene på holdet er at de møder op med en danseglæde og lyst til at være der, så leverer jeg til gengæld fede koreografier, passioneret undervisning og energiske tirsdage.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og forhåbentlig se dig!

Instruktør: Freja

Hjælpeinstruktør: Alberte

Dance 1-5 klasse 22/23